2014-04-18

Objavljeno: 2014-04-18 u 09:42

Peti po redu Sajam cvijeća počinje ovog petka

Peti po redu Sajam cvijeća počinje ovog petka

Dvodnevni Sajam cvijeća u organizaciji komunalnog poduzeća 1. Maj Labin d.o.o. i pod pokroviteljstvom Grada Labina i Turističke zajednice Grada Labina, održat će se po peti put 19. i 20. travnja, u centru grada, na lokaciji Trg labinskih rudara.

 

Tijekom dva dana građani će moći povoljno kupiti dekorativno bilje, cvijeće, sadnice te materijal za uređenje svojih okućnica, a koje u našem gradu i u okolnim mjestima iz godine u godinu izgledaju sve atraktivnije i maštovitije.

 

Organizacijom 5. Sajma cvijeća dva će dana Labin ponovno plijeniti veselim bojama i mirisati cvjetnim mirisima.

 

Organizator poziva sugrađane da posjete Sajam cvijeća i nabave sadnice, kako bi zajednički postigli da nam Grad bude uređeniji i ljepši, te će tako svatko doprinijeti i turističkoj slici grada na početku nove turističke sezone.

 

 

 

 

Samsung zainteresiran za Plomin C ?

Samsung zainteresiran za Plomin C ?

Objavljeno: 2014-04-17 u 11:17

Rok za predaju obvezujućih ponuda za Plomin C snage 500 MW ističe krajem travnja, a među javnosti poznatim ponuditeljima spominju se talijanski Edison, južnokorejski KOSEP i japanski Marubeni.   Međutim, ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak otkrio je prekjučer gostujući na jed ...

Pročitajte vijest »

Apel Grada Labina protiv uništavanja gradske imovine

Apel Grada Labina protiv uništavanja gradske imovine

Objavljeno: 2014-04-17 u 10:03

Gradska imovina naše je zajedničko dobro. Ona se planira, izgrađuje i održava iz sredstava gradskog proračuna, a to je novac svih građana Grada Labina. Stoga neugodno iznenađuje da učestalo naša zajednička gradska imovina trpi štete. U noći sa srijede na četv ...

Pročitajte vijest »