2015-01-30

Objavljeno: 2015-01-30 u 09:42

Peti po redu Sajam cvijeća počinje ovog petka

Peti po redu Sajam cvijeća počinje ovog petka

Dvodnevni Sajam cvijeća u organizaciji komunalnog poduzeća 1. Maj Labin d.o.o. i pod pokroviteljstvom Grada Labina i Turističke zajednice Grada Labina, održat će se po peti put 19. i 20. travnja, u centru grada, na lokaciji Trg labinskih rudara.

 

Tijekom dva dana građani će moći povoljno kupiti dekorativno bilje, cvijeće, sadnice te materijal za uređenje svojih okućnica, a koje u našem gradu i u okolnim mjestima iz godine u godinu izgledaju sve atraktivnije i maštovitije.

 

Organizacijom 5. Sajma cvijeća dva će dana Labin ponovno plijeniti veselim bojama i mirisati cvjetnim mirisima.

 

Organizator poziva sugrađane da posjete Sajam cvijeća i nabave sadnice, kako bi zajednički postigli da nam Grad bude uređeniji i ljepši, te će tako svatko doprinijeti i turističkoj slici grada na početku nove turističke sezone.

 

 

 

Rosana Silov proglašena najboljom mamom na svijetu

Rosana Silov proglašena najboljom mamom na svijetu

Objavljeno: 2015-01-29 u 14:13

Prečesto mislimo da je najveći problem, što ne možemo kupiti neku haljinu od tristo kuna, već tog trenutka to mora biti neka jeftinija. Nekima je problem i potišteni su, kad desetak dana neprekidno pada kiša. Problem nam je sve i svašta, a često su to  ...

Pročitajte vijest »

Mališanima u Rapcu novo dječje igralište

Mališanima u Rapcu novo dječje igralište

Objavljeno: 2015-01-29 u 08:54

U sklopu programa održavanja komunalne infrastrukture u tijeku su radovi na izgradnji dječjeg igrališta u Lošinjskoj ulici u Rapcu. Igralište je definirano ravnim zelenim platoima raspoređenim na 4 kaskade međusobno povezane stepeništima i rampama, a sprave ...

Pročitajte vijest »