2014-10-31

Objavljeno: 2014-10-31 u 09:42

Peti po redu Sajam cvijeća počinje ovog petka

Peti po redu Sajam cvijeća počinje ovog petka

Dvodnevni Sajam cvijeća u organizaciji komunalnog poduzeća 1. Maj Labin d.o.o. i pod pokroviteljstvom Grada Labina i Turističke zajednice Grada Labina, održat će se po peti put 19. i 20. travnja, u centru grada, na lokaciji Trg labinskih rudara.

 

Tijekom dva dana građani će moći povoljno kupiti dekorativno bilje, cvijeće, sadnice te materijal za uređenje svojih okućnica, a koje u našem gradu i u okolnim mjestima iz godine u godinu izgledaju sve atraktivnije i maštovitije.

 

Organizacijom 5. Sajma cvijeća dva će dana Labin ponovno plijeniti veselim bojama i mirisati cvjetnim mirisima.

 

Organizator poziva sugrađane da posjete Sajam cvijeća i nabave sadnice, kako bi zajednički postigli da nam Grad bude uređeniji i ljepši, te će tako svatko doprinijeti i turističkoj slici grada na početku nove turističke sezone.

 

 

 

Gdje je vlakić koji će prometovati po Labinu?

Gdje je vlakić koji će prometovati po Labinu?

Objavljeno: 2014-10-30 u 11:46

Parkiralište u starom gradu Labinju nema mjesta za automobile, a onaj mali broj parkirnih mjesta koji vozačima stoji na raspolaganju,  zauzet je već od jutra, i nitko ne pita za cijenu sata, kad se negdje mora stići,  a državne institucije većinom su smještene ...

Pročitajte vijest »

Zamjena cjevovoda Plomin Pristav pri završetku

Zamjena cjevovoda Plomin Pristav pri završetku

Objavljeno: 2014-10-29 u 10:24

Privode se završetku radovi na zamjeni cjevovoda na planiranoj dionici od 5,5 kilometara, od  vodospreme Plomin do naselja Pristav. Teška mehanizacija Labinskog građevinara  De Conte koji izvodi radove približila se na stotinjak metara naselju Pristav. Ali je zbog ...

Pročitajte vijest »