2015-03-30

Objavljeno: 2013-04-16 u 09:42

Peti po redu Sajam cvijeća počinje ovog petka

Peti po redu Sajam cvijeća počinje ovog petka

Dvodnevni Sajam cvijeća u organizaciji komunalnog poduzeća 1. Maj Labin d.o.o. i pod pokroviteljstvom Grada Labina i Turističke zajednice Grada Labina, održat će se po peti put 19. i 20. travnja, u centru grada, na lokaciji Trg labinskih rudara.

 

Tijekom dva dana građani će moći povoljno kupiti dekorativno bilje, cvijeće, sadnice te materijal za uređenje svojih okućnica, a koje u našem gradu i u okolnim mjestima iz godine u godinu izgledaju sve atraktivnije i maštovitije.

 

Organizacijom 5. Sajma cvijeća dva će dana Labin ponovno plijeniti veselim bojama i mirisati cvjetnim mirisima.

 

Organizator poziva sugrađane da posjete Sajam cvijeća i nabave sadnice, kako bi zajednički postigli da nam Grad bude uređeniji i ljepši, te će tako svatko doprinijeti i turističkoj slici grada na početku nove turističke sezone.

 

 

 

Labinština na lokalnom referendumu

Labinština na lokalnom referendumu

Objavljeno: 2015-03-29 u 09:29

Danas žitelji grada Labina te općina Raša, Kršan, Sv. Nedelja i Pićan, njih nešto više od dvadeset tisuća s pravom glasa, izjasnit će se jesu li `za` ili `protiv` ugljena kao glavnog energenta plominske termoelektrane, a u sklopu savjetodavnog referenduma. ...

Pročitajte vijest »

Ležeći policajci u Potpićnu ili semafori upozorenja?

Ležeći policajci u Potpićnu ili semafori upozorenja?

Objavljeno: 2015-03-29 u 08:47

Kako usporiti neodgovorne vozače u prebrzoj vožnji kroz naselje Potpićan, na pješačkom prijelazu prema školi, od autobusne stanice prema marketu i pored ambulante? Da li je moguće nešto postaviti da se barem malo uspori promet?, upitala je na posljednjoj sjednici ...

Pročitajte vijest »