2014-09-23

Objavljeno: 2014-09-23 u 09:42

Peti po redu Sajam cvijeća počinje ovog petka

Peti po redu Sajam cvijeća počinje ovog petka

Dvodnevni Sajam cvijeća u organizaciji komunalnog poduzeća 1. Maj Labin d.o.o. i pod pokroviteljstvom Grada Labina i Turističke zajednice Grada Labina, održat će se po peti put 19. i 20. travnja, u centru grada, na lokaciji Trg labinskih rudara.

 

Tijekom dva dana građani će moći povoljno kupiti dekorativno bilje, cvijeće, sadnice te materijal za uređenje svojih okućnica, a koje u našem gradu i u okolnim mjestima iz godine u godinu izgledaju sve atraktivnije i maštovitije.

 

Organizacijom 5. Sajma cvijeća dva će dana Labin ponovno plijeniti veselim bojama i mirisati cvjetnim mirisima.

 

Organizator poziva sugrađane da posjete Sajam cvijeća i nabave sadnice, kako bi zajednički postigli da nam Grad bude uređeniji i ljepši, te će tako svatko doprinijeti i turističkoj slici grada na početku nove turističke sezone.

 

 

 

 

Škopac: Voda koju pijemo – ispravna  je za piće

Škopac: Voda koju pijemo – ispravna je za piće

Objavljeno: 2014-09-23 u 10:46

Koliko ispravnu vodu piju žitelji Labina, jer vodu iz izvora Bubić jame, troše Te plomin 1 i Te Plomin 2, a žitelji piju vodu iz lošijih izvora, Fonte Gaia i Kokoti, koji su stalno onečišćeni bakterijama fekalnog porijekla? to je pitanje potaknuo vijećnik Gradsko ...

Pročitajte vijest »

Za nekretnine u Potpićnu nema  kupaca

Za nekretnine u Potpićnu nema kupaca

Objavljeno: 2014-09-22 u 10:42

 Nije bilo zainteresiranih kupaca za kupnju dijela  građevine Samačke zgrade u Potpićnu upisane u katastarskoj općini Kršan,  pod brojem katastarske čestice 54/27,  i to 6. Etaža: 1028/1000 s kojim se uspostavlja pravo vlasništva  na prostor &bd ...

Pročitajte vijest »