2015-08-05

Objavljeno: 2013-04-16 u 09:42

Peti po redu Sajam cvijeća počinje ovog petka

Peti po redu Sajam cvijeća počinje ovog petka

Dvodnevni Sajam cvijeća u organizaciji komunalnog poduzeća 1. Maj Labin d.o.o. i pod pokroviteljstvom Grada Labina i Turističke zajednice Grada Labina, održat će se po peti put 19. i 20. travnja, u centru grada, na lokaciji Trg labinskih rudara.

 

Tijekom dva dana građani će moći povoljno kupiti dekorativno bilje, cvijeće, sadnice te materijal za uređenje svojih okućnica, a koje u našem gradu i u okolnim mjestima iz godine u godinu izgledaju sve atraktivnije i maštovitije.

 

Organizacijom 5. Sajma cvijeća dva će dana Labin ponovno plijeniti veselim bojama i mirisati cvjetnim mirisima.

 

Organizator poziva sugrađane da posjete Sajam cvijeća i nabave sadnice, kako bi zajednički postigli da nam Grad bude uređeniji i ljepši, te će tako svatko doprinijeti i turističkoj slici grada na početku nove turističke sezone.

 

 

 

Vraćaju nam se vrućine

Vraćaju nam se vrućine

Objavljeno: 2015-08-03 u

Idući tjedan donosi postupno zatopljenje uz obilje sunčanog vremena, donosi IstraMet, dakle pravo vruće ljeto kakvo mnogi priželjkuju.Ponovno do 35°CS ponedjeljkom ulazimo u period stabilnog i sunčanog ljetnog vremena. Temperature zraka za vikend bi se prema trenutnim prognostičk ...

Pročitajte vijest »

Svečano otvoren Dom i Park hrvatskih branitelja

Svečano otvoren Dom i Park hrvatskih branitelja

Objavljeno: 2015-08-03 u

Otvorenjem Doma hrvatskih branitelja, svečanim mimohodom prema Parku hrvatskih branitelja Domovinskog rata te otkrivanjem skulpture akademskog kipara Petra Dolića `Vrata u bolji život`, Grad Labin i Općine Raša, Kršan, Pićan i Sveta Nedelja ponosno i dostojanstveno obilj ...

Pročitajte vijest »